• fu'a01

TALA FOU

E mafai e le cone crusher ona tu'imomomo mea malo? ;

O le cone crusher e mafai ona tu'imomomo mea malo. O le cone crusher o se faʻamaʻi malosi maualuga lea e faʻatautaia galuega faʻapipiʻi feololo ma lelei. E fetaui lelei mo le tuʻimomomoina o meafaigaluega o ituaiga eseese o mea-malolosi. E fa'aaogaina lautele i le tele o vaega e pei o le mining, smelting, mea faufale, auala tetele, nofoaafi, fa'asao vai ma alamanuia kemisi. O le cone crusher o loʻo i ai se fua faʻatatau tuʻimomomo tele, maualuga le lelei, faʻaititia le malosi faʻaaogaina, ma tutusa le tele o meaʻai.

ofutalaloa, tanoa tanoa, pupuni

Faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o tekonolosi faʻaogaina, o loʻo faʻaputuina foʻi mea faʻapipiʻi i le tele o ituaiga, mai le amataga o le tautotogo-ituaiga cone crusher, e oʻo atu i le cone crusher mulimuli ane, atoa hydraulic cone crusher, ma i le taimi nei i le multi-cylinder cone crusher. Masini, tasi-silinder cone crusher, o nei meafaigaluega ua alu i se faagasologa o atinae umi mai tua i le alualu i luma. Cone crushers o loʻo faʻaaogaina lautele i le oneone ma le iliili alamanuia ona o latou lelei o le mafai ona tuʻimomomoina mea maualuga-maaa ma maua malosi gafatia gaosiga.

O le igoa atoa o le tasi-cylinder cone crusher o le tasi-cylinder hydraulic cone crusher. E i ai se tikeri maualuga o le atamai ma e mafai ona faʻagaioia mamao e ala i se faʻaoga mata paʻi. O le faʻaogaina o meafaigaluega e sili atu ona mautu ma faʻatuatuaina, ma o lona tuʻimomomoina lelei e maualuga foi. O le multi-cylinder hydraulic cone crusher e faʻaaogaina le faʻapalapalaina. O oloa ua mae'a e gaosia e lelei foliga o vaega ma e fai si tutusa le lapopo'a. O meafaigaluega e laʻititi foi i le lapopoa ma e faigofie ona faʻapipiʻi. O loʻo i ai se masini puipuia o le hydraulic ma le umi o le tautua o meafaigaluega.

GPY fa'asologa fa'ato'aga tasi fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a

Ole tele ole fafaga ole lapo'a: 40~450mm

Gaosi gaosiga: 45 ~ 2176t / h

O meafaigaluega e faʻaaogaina ai se faʻavaa uʻamea maualuga-malosi, o se mea faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi, o se faʻapipiʻiina o mea e faʻaogaina ai le eletise, faʻatasi ma le tele o filifiliga o le pu ma se faiga faʻaogaina atamai, ina ia faʻatinoina ma le lelei o meafaigaluega. e mafai ona atagia atoatoa , e mafai ona faʻaaogaina lautele i le faʻaogaina ma le lelei o le tuʻimomomoina o gaioiga o minerale faigata ma papa. O lo'o i ai uiga o le tele o le nutimomoia o fua faatatau, maualuga le lelei, maualalo le fa'aaogaina o le malosi, tutusa le tele o oloa, ma isi mea, ma e mafai ona fa'amalieina le tele o mana'oga tu'imomomo o tagata fa'atau.

HPY fa'asologa tele-silinder hydraulic cone crusher

Fafagaina lapopoa: 25~353mm

Gaosi gaosiga: 60 ~ 1100t / h

Pe a faatusatusa i oloa faapena, o nei meafaigaluega o loʻo i ai uiga o le tele o le gaosiga gafatia, tele le nutimomoia o fua, foliga lelei o meaʻai, maualalo le faʻaaogaina o le malosi, maualuga maualuga o le masini, maualuga le faʻatuatuaina, faʻaogaina faigofie ma le tausiga, ma le tau faʻaaogaina.

vaega cone

Shanvim i le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le lalolagi atoa o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega, matou te gaosia mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega mo ituaiga eseese o faʻamaʻi. E sili atu nai lo le 20 tausaga o le talafaasolopito i le fanua o CRUSHER WEAR PARTS. Talu mai le 2010, ua matou auina atu i fafo i Amerika, Europa, Aferika ma isi atunuu i le lalolagi.


Taimi meli: Me-11-2024