• fu'a01

TALA FOU

Malamalama i le alafau laulau

O mea autu e ofuina-tetee i totonu o le auvae olo o le auvae laulau, ipu tulilima, nofoa tautotogo, ipu alafau, ma isi. O nei castings e lauiloa lautele, ae o loʻo i ai se lafo e masani ona faʻagaloina ae o loʻo i ai se matafaioi e le faʻatauvaʻa, o lona uiga. , alafau ipu, o lana matafaioi autu o le puipuia o le auvae olo.

O le ipu alafau e faia i le maualuga maualuga o le manganese sila, lea e mafai ona puipuia lelei le tino ma faaumiumi le ola o le faavaa. O lo'o tu i le va o le Laupapa Fa'amaumau ma le Lau'au o le Su'i Auvae e puipui ai le puipui fa'avaa o le auvae.

 ipu alafau

O leoleo o le SHANVIM o loʻo i ai se fausaga faigofie, faigofie faʻapipiʻi ma faʻatonuina, sili ona lelei le malosi ma le faigata, ma o le a le faʻaleagaina pe a oʻo i le malosi o le aʻafiaga, lea e faʻamautinoa lelei ai le saogalemu o le faʻamalo, ma le tau o le gaosiga e maualalo, lea e talafeagai mo gaosiga tetele.

E fa'amalo vai pe a uma ona sasaa. A maeʻa le vai togafitiga faigata, o le alafau ipu e maualuga le malosi, faigata, palasitika ma le le maneta. O le mea lea e sili atu ai le umi o le alafau o le auvae olo. Pe a oʻo i le ogaoga o le aʻafiaga ma le faʻaleagaina o le mamafa i le taimi o le faʻaaogaina, o le lauʻeleʻele o le Alafau o le Jaw Crusher e maua ai le faʻamaʻaʻaina o galuega, lea e fausia ai se faʻaofuofu maualuga e faʻafefeteina i luga o le lauʻeleʻele, ae o le pito i totonu o le alafau e tumau ai le malosi sili , ma e mafai ona tatalia uta tetele o aafiaga e tusa lava pe vaivai i lalo i se vaega manifinifi tele.

 7f709f09e367a2fba2f0074fe14b221_副本

Zhejiang Jinhua Shanvim Alamanuia ma Fefa'ataua'iga Co., Ltd., fa'atūina i le 1991. O le kamupani o se vaega fa'ato'a fa'alavalava fa'ameamea. O oloa autu o vaega e faʻafefeteina e pei o le ofu talaloa, ipu ipu, ipu auvae, samala, pa vili, polo lino liner, ma isi. feololo ma maualuga chromium lafo mea uʻamea, ma isi. E tele lava gaosia ma tuʻuina atu ofuina ofuina-tetee mo mining, sima, mea faufale, fausaga fausaga, eletise eletise, oneone ma iliili aggregates, gaosiga masini ma isi alamanuia.


Taimi meli: Iuni-26-2024