• fu'a01

TALA FOU

O a vaega fa'apitoa ole cone crusher? E fa'afefea ona sui?

I totonu o le fanua o masini e mafai ona tatou maua i taimi uma le i ai o "Vaega Faʻapitoa", ma le cone crusher i le tuʻimomomoina o galuega maʻa i aso uma, faʻafesoʻotaʻi saʻo ma mea o le cone crusher vaega faʻapitoa, oloa lelei e taua, ma faia se galuega lelei. o le tausiga o vaega fa'apitoa o le fa'atuai lea o le ola ole cone crusher mealilo.

ofu talaloa & pupuni

O a vaega fa'apitoa ole cone crusher? E fa'afefea ona sui?

O le cone crusher e taʻua foi o le masini cone, o vaega autu o le ofu talaloa, concave, lima lima, cone lima, ma isi, ma ua suia i latou i auala eseese, o auala patino e faapea:

Ofu

O loʻo faʻamauina i totonu o le tino o le cone ma se ulu ulu, i le va o le lua o loʻo lafo i le zinc alloy, fou faʻapipiʻi poʻo fou fou sui cone galuega 6-8 itula, e tatau ona siaki le tulaga faʻamau, maua tatala e faʻamalosi vave.

Fa'apa'u

E mafai ona sui i le vaaiga, vili i lalo le sikulima fetuutuunai faʻapipiʻi i luga o le faʻavaa pito i luga (mataʻituina le faʻasaga i le faʻataʻitaʻiga o le taamilosaga), aveese le potu pito i luga o le faʻapotopotoga faʻapipiʻi, mea faʻapipiʻi e sii ai le sikulima fetuutuunai, aveese faʻamau faʻamau faʻailoga, e mafai. aveconcave mo le fesuiaiga, e tatau ona fufuluina le faapotopotoga e faamama le pito i fafo, fetuutuunai sikulima luga o le suauʻu masini, e tusa ai ma le faasologa i tua o le faapipiiina o le mau.

O'a lima

Pe a aveese le tootoo, ia tuuese muamua le mama tipi o le laau e puipuia ai le faaleagaina o le manoa, ona aveese faigofie lea o le tootoo e ala i le feliuliuai o le pa u'amea i le itu taumatau.

Lima Cone

E tusa ai ma le faigata o le gaosiga o meafaitino ma itula faigaluega i aso uma, fuafua le taamilosaga sui. Pe a sui e puipuia le Cone Sleeve mai le feliuliua'i e fa'aopoopo le zinc alloy i totonu, cone crusher cone sleeve ma e le tatau ona tu'u ai se va i le va o le au fa'alavelave.

O le mea o loʻo i luga o loʻo faʻaalia ai le faʻaogaina o vaega faʻapitoa o le cone crusher ma o latou auala e sui ai, faʻataʻitaʻiina o tomai sui o le masini cone, o vaega saʻo sui i le crusher e mafai ona matua lelei e faʻalautele ai le ola tautua o le crusher, faʻaitiitia le avanoa o le toilalo.

Cone crusher vaega fa'apitoa

 

Shanvim i le avea ai o se tagata faʻatau oloa i le lalolagi atoa o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega, matou te gaosia mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi vaega mo ituaiga eseese o faʻamaʻi. E sili atu nai lo le 20 tausaga o le talafaasolopito i le fanua o CRUSHER WEAR PARTS. Talu mai le 2010, ua matou auina atu i fafo i Amerika, Europa, Aferika ma isi atunuu i le lalolagi.


Taimi meli: Aukuso-13-2024